Praktisk

VI TILBYDER

 

Kant & Smag er leveringsdygtig i alle former for bespisning – om det gælder en lille middag derhjemme til 10 personer eller receptioner med over 200 gæster – vi kan klare det hele og så endda lidt sjovere end de andre.

 

Vi skræddersyer altid menuen til det enkelte selskab, derfor finder du heller ingen faste menuer her på siden. Hos Kant & Smag mener vi nemlig at mad og smagspræferencer er individuelt og derfor er vi lydhør over for dine ønsker og idéer. Vi er overbeviste om, at smage man holder af er med til at skabe de bedste rammer om et godt selskab.

 

Så hvis du står over for et kommende bryllup, reception, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, firmafest eller noget helt syvende så hiv fat i os!

PÅ DAGEN

 

Det er din festdag og du skal selvfølgelig ikke bekymre dig om varmluft, stegning og vintyper – den klarer vi!

Vi tilbereder al maden inden vi ankommer og på stedet hvor festen skal holdes, opvarmer vi blot de lune retter og sætter sidste finish på anretningerne.

 

Når du bestiller mad hos Kant & Smag, får du ud over en god smagsoplevelse også en elegant servering. Vi serverer nemlig aldrig maden i foliebakker, men anretter den stilfuldt på tidsløst porcelæn. Og i forlængelse af den stilfulde anretning lægger vi også stor vægt på at præsentere maden på en autentisk og oprigtig måde, så alle gæster ved, hvad de skal til at sætte tænderne i. Alt efter ønske kan vi være til stede under hele eller blot dele af dit arrangement.

 

PRISNIVEAU

 

Prisen for en buffetkuvert starter typisk ved kr. 250,- men afhænger selvfølgelig af dine ønsker og behov, samt sæsonens udbud.

TEAMBUILDING FOR VIRKSOMHEDER: KOKKESKOLE

 

Vi tilbyder kokkeskoler til store og mellemstore virksomheder med eget køkken til rådighed. Madlavning under kyndig vejledning er en god måde at blive rystet sammen på og når I kommer dagens ende, kan I sammen nyde frugten af jeres anstrengelser – en lækker middag.

 

BRYLLUPPER

 

Kant & Smag er leveringsdygtig i professionelle bryllupskager.

Kontakt Kant & Smag

Telefon: 61 69 20 36

Mail: Jesperfrosig@gmail.com

Jesper Frøsig

2400 København NV

Danmark

© Copyright. All Rights Reserved.